Informații utile

originalitate, rafinament și mult gust!

Povestea noastră

Povestea "Inesa Handmade" începe de pe băncile școlii, la orele de educație tehnologică, acolo unde mă redescopăr, unde înțeleg că dragostea pentru frumos și artă este parte din mine, cu croșeta în mână sau cu acul în broderie simt că timpul se oprește în loc. Așa continui să-mi făuresc propria-mi expoziție, iar cu susținerea părinților și încrederea doamnei profesoare ajung în ziua când ocup primul loc pe republică la categoria "expoziție personală", așa, fără modestie, am continuat câțiva ani la rând până la finalizarea școlii. Mai apoi a urmat licența, masterul în domeniul administrării afacerilor/HR (pentru că știam unde vreau să ajung).

Între timp pe băncile facultății cream bijuterii, diverse accesorii…Iar dintr-o „întâmplare” plăcută, organizându-mi propria nuntă, la care am contribuit de la A-Z, începând cu invitațiile și terminând cu accesoriile de decor, au prins a se contura mai multe idei și treptat au început să apară solicitările. Cu multă muncă, după ce mi-am făcut o bază de clienți, în anul 2019, într-o perioadă înfloritoare a carierei mele, am hotărât să fac pasul cel mare-propriul atelier sau mai bine spus- a doua mea casă, aici, la locușorul meu de suflet, locul unde i-au naștere cele mai inspirate idei, cele mai neobișnuite creații și cele mai frumoase momente-momente pe care viața mi le transformă în amintiri. Cu pași mici, dar încrezuți continui zi de zi să-mi tranform visurile în realitate, să-mi depășesc limitele și să vin cu noi lucrări, iar răsplata muncii mele, desigur că este fidelitatea Voastră, mesajele de mulțumire, recomandările incomparabile. Mulțumesc că sunteți parte din viața mea, voi sunteți rezultatul Inesa Handmade . Fiecare comandă scrie istorie! Iar mai nou, trecem la alt nivel, acest site este pentru a fi mai aproape de voi!

Calitate garantată

Prioritatea noastră - mulțumirea voastră! Materie primă de cea mai înaltă calitate. Idei unice și deosebite!

Gamă variată de produse

La noi găsiți o gamă variată de produse, de la cadouri personalizate pentru orice eveniment și terminând cu toate cele necesare pentru o nuntă de vis!

Livrare în Chișinău

Livrarea în raza mun. Chișinău se efectuează prin taxi  sau contra cost de 150 lei.

Originalitatea - al doilea nume al nostru

Inesa Handmade înseamnă originalitate, rafinament și mult gust!

Contactează-ne

Simțiți-vă liber să luați legătura cu noi.
Suntem întotdeauna deschiși să discutăm despre proiecte noi și idei creative .